معرفی انواع دستگاه کره گیر

کارشناس هواکروز
آخرین بروز رسانی: 18 آذر 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

امتیاز شما

بسیاری از افراد، طمع لبنیات صنعتی را نمی پسندند و در نتیجه می خواهند خودشان، محصولاتی از جمله کره را تولید کنند. حال این سوال مهم به ذهن می رسد که با کدام دستگاه کره گیر راحت تر می توان نیاز خود را بر طرف کنید؟ انواع دستگاه کره گیر شامل دستگاه های برقی و دستی می شود که هر کدام دارای مشخصات ویژه خود هستند.

برای دیدن انواع خشک کن میوه کلیک کنید.

دستگاه کره گیر برقی

به نظر می سد که کره گیرهای برقی نسبت به دستگاه های دستی راحت تر و سریع تر هستند. از این دستگاه برای تولید کره، خامه و شیر استفاده می کنند. دستگاه کره گیر برقی دارای یک موتور الکتریکی قدرتمند برای چرخش تیغه است که چربی شیر یا خامه را با راحتی از مایع جدا می کند. همه دستگاه های کره گیر برقی دارای مخزن شیشه ای یا پلاستیکی هستند که یک تیغه بالای آن قرار دارد وقتی دستگاه روشن می شود، تیغه با سرعت می چرخد. جالب است بدانید که همه دستگاه ها دارای تایمر هستند و شما خودتان تایم را مشخص می کنید.

 

معرفی انواع دستگاه کره گیر

بیشتر بخوانید: طرز استفاده از آسیاب برقی

 

دستگاه کره گیر دستی

کره گیر دستی با برق کار نمی کند و به همین دلیل در مواقعی که دسترسی به به پریز برق ممکن نیست، به راحتی قابل استفاده می باشد. کره گیر دستی یک اهرم دارد که فراینده کره گیری با آن انجام می شود. با وجود اینکه برای تولید کره با استفاده از این دستگاه، زمان خیلی بیشتری صرف می شود اما مزیت هایی هم دارد. برای مثال؛ از صدای گوش خراشی که دستگاه برقی در حین کار ایجاد می کند، خبری نیست. توجه داشته باشید که دستگاه کره گیر دستی تنها برای لبنیات مناسب نیست بلکه شما می توانید کره اجیل هایی از جمله پسته یا بادم زمینی یا… را به راحتی بگیرید.

دستگاه کره گیر خانگی

در معرفی انواع کره گیر باید به طور اساسی به دستگاه کره گیر خانگی اشاره داشته باشیم. نوع کارکرد و استفاده دستگاه کره گیر خانگی آن را به یک یاز محصولات پر فروش بازار تبدیل می کند. طرز استفاده از این دستگاه به این شکل که با گرداندن اهرم تعبیه شده بر روی دستگاه به راحتی اما با قدرت دست، کره را می گیرید. دستگاه های کره گیر خانگی در 3 سایز و با حجم های ۷، ۱۳ و ۲۰ لیتری و به صورت بالا زن تولید و عرضه می شوند. این محصولات میتوانند یکی از بهترین وسیله برای کسب درآمد خانگی می باشد زیرا با صرف هزینه کم می توانید در هر روز با توجه به ظرفیت دستگاه، حجم قابل قبولی از کره را برای مصرف خانگی یا فروش تولید کنید.

 

دستگاه کره گیر خانگی

بیشتر بخوانید: دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟

 

دستگاه کره گیر بالا زن

دستگاه کره گیر بالا زن فقط در 3 سایز، با حجم 7 و 13 و 20 کیلو در بازار عرضه و موجود است. درمورد وزن این دستگاه باید اضافه کنیم به نسبت بقیه دستگاه به شدت سبک است به گونه ای که به راحتی می توانید آن را روی میز بگذارید. نوع برق مصرفی این دستگاه 220 ولت است، به همین دلیل شما در هر نقطه ای از شهر یا روستا که برق خانگی در دسترس دارید می توانید از این دستگاه استفاده کنید و نگران پر مصرف بودن برق دستگاه نباشید. سیستم همزن این دستگاه در قسمت بالا و روی درب آن قرار گرفته است. در نتیجه هنگام باز کردن درب دستگاه، همزن را که به موتور متصل شده است، را به خوبی مشاهده خواهید کرد. به طور کلی می توان گفت که بازدهی کره گیرهای بالازن بسیار بالاتر از کره گیرهای پایین زن است. جنس بدنه دستگاه از استیل ضد زنگ و ضد خش و یا آلومینیوم خالص است و این امر موجب کاهش وزن دستگاه و مقاومت بالای بدنه و قطعات دستگاه می شود.

 

دستگاه کره گیر بالا زن

بیشتر بخوانید: دستگاه روغن گیری پرس گرم چیست؟

 

دستگاه کره گیر پایین زن

تفاوت های دستگاه کره گیر پاین زن با دستگاه های بالا زن کم اما به شدت حازم اهمیت است. موتور به کار رفته در کره گیرهای پایین زن، در پایین دستگاه قرار دارد و همینطور باید اضافه کرد نوع اتصال موتور این دستگاه به کمک تسمه و فولی می باشد. لازم به ذکر است که ضرفیت حجم کره گیری دستگاه پایین زن از حجم 20 تا 500 کیلو است به همین دلیل از این دستگاه در کارگاه ها هم استفاده می شود.جنس ظرف این دستگاه آلومینیوم می باشد.

 

دستگاه کره گیر پایین زن

 

سخن پایانی

در راهنمای معرفی انواع دستگاه های کره گیر تلاش خود را به کار بستیم تا توضیحات جامعی را خدمت شما ارائه دهیم. امیدواریم، این مقاله به شما کمک کرده باشد تا به بهتر بتوانید در مورد خرید انواع دستگاه های کره گیر، تصمیم گیری کنید. بهتر است برای استفاده شخصی از دستگاه های دستی و خانگی و بالا زن استفاده کنید و برای کره گیری در مغازه ها و تولیدی ها از دستگاه پایین زن و برقی بهره ببرید.

سوالات متداول

  1. آیا تفاوتی بین دستگاه پایین زن و بالا زن وجود دارد؟
    تفاوت های کلیدی بین این دو دستگاه وجود دارد و به همین دلیل مدل کره گیر پایین زن برای استفاده خانگی توصیه نمی شود.
  2. آیا دستگاه های خانگی نیاز به برق زیادی دارند؟
    خیر مدل های کره گیر خانگی به برق 220 ولت نیاز دارند که این برق در تمام روستاها و شهر ها وجود دارد و هزینه چندانی در قبوض انرژی ایجاد نمی کنند.
  3. ایا ظرفیت همه انواع دستگاه های کره گیر یکسان است؟
    خیر، دستگاه های کره گیر پایین زن با حجم 20 تا 500 کیلو و دستگاه کره گیر بالا زن از حجم 7 تا 15 کیلو برخوردار هستند.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.